LA DIGA

LA DIGA De lekkerste gerechten besteld u hier!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 636 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Diga. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 6:53 Vreselijk! Harde stukken pasta en de saus zo dun dat het net water leek! Was het nou nog lekker oke, maar de smaak was nergens te vinden.. En als je erover belt krijg je te horen "'ik krijg nooit klachten" "geen compensatie" Ik bestel hier niet meer!
13 mrt 2022 om 7:45 de pasta in aluminium bakje was op de bodem zwart aangebrand niet lekker ook
12 feb 2022 om 7:44 Altijd zo ontzettend goed eten. Heel smakelijk!!! Goede bezorging.
28 jan 2022 om 0:17 Bezorging was keurig rond gewenste tijd maar de maaltijd was niet wat we gehoopt hadden. Pasta Carbonara, die maak ik zelf beter. Hebben er weinig van gegeten, echt heel zonde. Misschien voor dit gerecht even de bereidingswijze evalueren.
8 jan 2022 om 22:14 Very fast,hot and fresh!
8 jan 2022 om 20:07 Viel tegen pizza was niet wat ik besteld had Warmvlees heel weinig vlees maar smaak was wel goed Eten was vrij koud
3 jan 2022 om 20:08 Heerlijke pizza’s, lekker vers en nog warm bij bezorging! Aangegeven 18:45 bezorgd te willen hebben, kwamen de pizza’s al om 18:30. Eerder dan verwacht dus, maar voor ons geen probleem
3 dec 2021 om 21:23 Heerlijk
28 nov 2021 om 11:52 Goede pizza's en snelle en nette bestelling.
21 nov 2021 om 20:11 Pizza was te niet eten
20 nov 2021 om 19:56 Pizza's waren weer top! De bezorgtijd was vooraf gemeld. Dus was het wachten geen probleem.